Επικοινωνία:(00) 30 25520-29693

Δεν υπαρχουν προιοντα στο καλαθι.

Μερικό Σύνολο: 0,00 €

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

 

Αποστολές πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα εντός δύο εργάσιμων ημερών.

 

Δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες εντός Ελλάδας άνω των 50€.

 

Για παραγγελίες κάτω των 50€ τα μεταφορικά κοστίζουν 3€.

Για παραγγελίες προς την Κύπρο τα μεταφορικά κοστίζουν 8.

 

  *(Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια των εργασίμων ημερών.)

**(Πρόσθετα έξοδα αποστολής μπορεί να προκύψουν σε ορισμένες περιπτώσεις, λόγω του μεγέθους της παραγγελίας χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση και έγκριση του πελάτη).

 

ΑΛΛΑΓΕΣ

 

Μπορείτε να κάνετε αλλαγή οποιοδήποτε προϊόν εντός 6 ημερών, για να γίνει δεκτή η επιστροφή πρέπει πρώτα να μας ειδοποιήσετε στο e-mail sales@cero.gr ή στο παρακάτω τηλέφωνο (0030) 25520-29693.

Οι αλλαγές γίνονται δεκτές μόνο σε περίπτωση:  αντικατάσταση με το ίδιο ή άλλο προϊόν και ύστερα από έλεγχο που πραγματοποιείται στο προϊόν. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, να φέρουν όλα τα καρτελάκια του κατασκευαστή, την συσκευασία του κουτιού αχρησιμοποίητη καθώς και όλα τα παρελκόμενα αξεσουάρ όπου αυτά προσφέρονται, π.χ. επιπλέον κορδόνια. Σε περίπτωση επιστροφής παπουτσιών, δεν επιτρέπεται η επικόλληση ετικετών και ταινιών συσκευασίας επάνω στο κουτί συσκευασίας. Αν τα επιστρεφόμενα κουτιά των προϊόντων έχουν υποστεί ζημία, η επιστροφή δεν γίνεται δεκτή. Τα ολόσωμα μαγιό και το κάτω μέρος των μπικίνι θα πρέπει να δοκιμάζονται επάνω από το εσώρουχο, χωρίς να αφαιρείται η προστατευτική αυτοκόλλητη ταινία. Για λόγους προστασίας της υγιεινής, αν αυτή η ταινία έχει αφαιρεθεί ή αν τα είδη έχουν λερωθεί η επιστροφή τους δεν θα γίνει δεκτή και τα προϊόντα θα επιστραφούν στον πελάτη. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί η χρήση των προϊόντων αυτά θα αποστέλονται ξανά στον πελάτη.

Απαραίτητο συνοδευτικό επίσης είναι η απόδειξη αγοράς.

 

Τα έξοδα της επιστροφής και της ενδεχόμενης επαναλληπτικής αποστολής θα είναι σε δική σας χρέωση (6€).

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

 

Μπορείτε να επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν εντός 6 ημερών, για να γίνει δεκτή η επιστροφή πρέπει πρώτα να μας ειδοποιήσετε στο e-mail sales@cero.gr ή στο παρακάτω τηλέφωνο (0030) 25520-29693.

 

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο σε περίπτωση: ελαττωματικού προϊόντος και ύστερα από έλεγχο που πραγματοποιείται στο προϊόν. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, να φέρουν όλα τα καρτελάκια του κατασκευαστή, την συσκευασία του κουτιού αχρησιμοποίητη καθώς και όλα τα παρελκόμενα αξεσουάρ όπου αυτά προσφέρονται, π.χ. επιπλέον κορδόνια. Σε περίπτωση επιστροφής παπουτσιών, δεν επιτρέπεται η επικόλληση ετικετών και ταινιών συσκευασίας επάνω στο κουτί συσκευασίας. Αν τα επιστρεφόμενα κουτιά των προϊόντων έχουν υποστεί ζημία, η επιστροφή δεν γίνεται δεκτή. Τα ολόσωμα μαγιό και το κάτω μέρος των μπικίνι θα πρέπει να δοκιμάζονται επάνω από το εσώρουχο, χωρίς να αφαιρείται η προστατευτική αυτοκόλλητη ταινία. Για λόγους προστασίας της υγιεινής, αν αυτή η ταινία έχει αφαιρεθεί ή αν τα είδη έχουν λερωθεί η επιστροφή τους δεν θα γίνει δεκτή και τα προϊόντα θα επιστραφούν στον πελάτη. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί η χρήση των προϊόντων αυτά θα αποστέλονται ξανά στον πελάτη.

Απαραίτητο συνοδευτικό επίσης είναι η απόδειξη αγοράς.

 

Το online shop δεν μπορεί να επιστρέψει τα χρήματα που δαπανήθηκαν για την εν λόγω αγορά για τον λόγο αυτό είναι απαραίτητη η επικοινωνία με το τμήμα επιστροφών ώστε να καλυφθεί η οικονομική διαφορά με κάποιο άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Επιστροφή χρημάτων γίνετε μόνο εαν το προϊόν είναι ελλατωματικό. Δεν επιστρέφετε το όποιο κόστος μεταφοράς έχει δοθεί για την παράδοση του προϊόντος στον πελάτη. Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται μέσω κατάθεσης σε προσωπικό σας τραπεζικό λογαριασμό εντός 10 με 15 εργάσιμων ημερών.

 

Τα εκπτωτικά προϊόντα δεν επιστρέφονται ούτε αλλάζονται.

 

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας πιστωτικού υπολοίπου και αντικατάστασης σε προσεχές χρονικό διάστημα που όμως δεν μπορεί να ξεπερνάει τους 3 μήνες. Σε περίπτωση που αυτό το χρονικό διάστημα παρέλθει τότε το ποσό δεσμεύεται χωρίς μετέπειτα δυνατότητα αντικατάστασης. Σε περίοδο προσφορών δεν μπορεί να δημιουργηθεί πιστωτικό υπόλοιπο που να ισχύσει μετά το πέρας της συγκεκριμένης περιόδου.

Για οποιεσδήποτε πρόσθετες πληροφορίες να απευθύνθείτε στο: (0030) 25520-29693 ή στο: sales@cero.gr

BRANDS