Επικοινωνία:(00) 30 25520-29693

Δεν υπαρχουν προιοντα στο καλαθι.

συνολο: 0,00 €

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

 

Αποστολές πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα εντός μία με δύο εργάσιμες ημέρες.

 

Δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες εντός Ελλάδας άνω των 50€.

 

Για παραγγελίες κάτω των 50€ τα μεταφορικά κοστίζουν 3€.

 

  *(Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια των εργασίμων ημερών.)

**(Πρόσθετα έξοδα αποστολής μπορεί να προκύψουν σε ορισμένες περιπτώσεις, λόγω του μεγέθους της παραγγελίας χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση και έγκριση του πελάτη).

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

 

Μπορείτε να επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν εντός 6 ημερών, για να γίνει δεκτή η επιστροφή πρέπει πρώτα να μας ειδοποιήσετε στο e-mail sales@cero.gr ή στο παρακάτω τηλέφωνο (0030) 25520-29693.

 

Οι επιστροφές - αλλαγές γίνονται δεκτές μόνο σε περίπτωση: αντικατάσταση με άλλο προϊόν ή ελαττωματικού προϊόντος και ύστερα από έλεγχο που πραγματοποιείται στο προϊόν. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, να φέρουν όλα τα καρτελάκια του κατασκευαστή, την συσκευασία του κουτιού αχρησιμοποίητη (για τα παπούτσια) καθώς και όλα τα παρελκόμενα αξεσουάρ όπου αυτά προσφέρονται, π.χ. επιπλέον κορδόνια. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί η χρήση των προϊόντων αυτά θα αποστέλονται ξανά στον πελάτη. Απαραίτητο συνοδευτικό επίσης είναι η απόδειξη αγοράς.

 

Τα έξοδα της επιστροφής και της ενδεχόμενης επαναλληπτικής αποστολής θα είναι σε δική σας χρέωση (6€).

 

Το online shop δεν μπορεί να επιστρέψει τα χρήματα που δαπανήθηκαν για την εν λόγω αγορά για τον λόγο αυτό είναι απαραίτητη η επικοινωνία με το τμήμα επιστροφών ώστε να καλυφθεί η οικονομική διαφορά με κάποιο άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Επιστροφή χρημάτων γίνετε μονο εαν το προϊόν είναι ελλατωματικό. Δεν επιστρέφετε το όποιο κόστος μεταφοράς έχει δοθεί για την παράδοση του προϊόντος στον πελάτη. Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται μέσω κατάθεσης σε προσωπικό σας τραπεζικό λογαριασμό εντός 15 με 20 ημερών.

 

Τα εκπτωτικά προϊόντα δεν επιστρέφονται ούτε αλλάζονται.

 

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας πιστωτικού υπολοίπου και αντικατάστασης σε προσεχές χρονικό διάστημα που όμως δεν μπορεί να ξεπερνάει τους 3 μήνες. Σε περίπτωση που αυτό το χρονικό διάστημα παρέλθει τότε το ποσό δεσμεύεται χωρίς μετέπειτα δυνατότητα αντικατάστασης. Σε περίδο προσφορών δεν μπορεί να δημιουργηθεί πιστωτικό υπόλοιπο που να ισχύσει μετά το πέρας της συγκεκριμένης περιόδου.

Για οποιεσδήποτε πρόσθετες πληροφορίες να απευθύνθείτε στο: (0030) 25520-29693 ή στο: sales@cero.gr

BRANDS