Επικοινωνία:(00) 30 25520-29693

Δεν υπαρχουν προιοντα στο καλαθι.

Μερικό Σύνολο: 0,00 €

Το Cero.gr δημιούργησε τον δικτυακό τόπο www.cero.gr που αποτελεί ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών ρουχισμού, υποδημάτων και αξεσουάρ, το οποίο λειτουργεί με βάση τους ακόλουθους όρους χρήσης. Ο επισκέπτης καλείται να λάβει γνώση αυτών και να προβεί στη χρήση των σελίδων ή/και των υπηρεσιών που απορρέουν από αυτές αφού συμφωνεί και τους αποδέχεται πλήρως. Η τυχόν συναλλαγή σας μαζί μας μέσω του ανωτέρω e-shop συνεπάγεται την αποδοχή των όρων αυτών.

 

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

 


Η παρούσα σύμβαση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καλύπτει όλα τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών/χρηστών/μελών που συλλέγει ο δικτυακός τόπος Cero.gr, κατά τη διάρκεια επίσκεψης των σελίδων του. Επίσης, η παρούσα σύμβαση καλύπτει τις προϋποθέσεις συλλογής, επεξεργασίας και διαχείρισης των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών/χρηστών από το Cero.gr προς τις τυχόν συνδεδεμένες εταιρείες με αυτό. Η παρούσα σύμβαση δεν καλύπτει σε καμία περίπτωση τη σχέση μεταξύ των επισκεπτών/χρηστών του Cero.gr και οποιoνδήποτε υπηρεσιών που δεν υπόκεινται στον έλεγχο ή/και την ιδιοκτησία του Cero.gr .


Δεδομένης της φύσης και του όγκου του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το Cero.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του Cero.gr στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των όρων του παρόντος.

Πρόσβαση στα δεδομένα αυτά έχουν μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι της Εταιρείας και συνεργάτες του Cero.gr που σκοπό έχουν την εκτέλεση εργασιών για την ικανοποίηση των επιθυμιών και των παραγγελιών σας και πάντοτε διασφαλίζοντας ότι αυτά δεν πρόκειται να επεξεργαστούν παράνομα. Σε καμία περίπτωση η χρήση των προσωπικών δεδομένων των χρηστών/καταναλωτών δεν προορίζεται προς δημοσίευση, ενοικίαση ή πώληση σε τρίτους παρά μόνο στις περιπτώσεις ίδιας αίτησή σας ή δικαστική παραγγελία ή απόφασης άλλης δημόσιας αρχής. Ανά πάσα στιγμή ο χρήστης έχει το δικαίωμα της ενημέρωσης ή και αντίρρησης με την περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του βάση της νομοθεσίας περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων. Υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας και λαμβάνοντας υπόψη τον όγκο και τη φύση του διαδικτύου, το Cero.gr δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε μορφή ζημίας υποστεί ο χρήστης-επισκέπτης του δικτυακού τόπου Cero.gr, των υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων αυτού, στα οποία προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των όρων του παρόντος. Σε κάθε περίπτωση το φυσικό κατάστημα και ο ιστότοπος Cero.gr  είναι πλήρως εναρμονισμένοι με βάση τις διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων (άρθρο 11 ν. 2472/1997).



Skroutz Analytics

Η εταιρεία μας Cero.gr, για να μπορεί να παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών στον καταναλωτή χρησιμοποιεί την υπηρεσία Skroutz Analytics. Μέσω της υπηρεσίας αυτής κοινοποιούνται ανώνυμα στατιστικά χρήσης στο Skroutz.gr, ενώ τα δεδομένα που λαμβάνονται μέσω αυτής της υπηρεσίας καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου του Skroutz.gr, την οποία μπορείτε να βρείτε στο https://www.skroutz.gr/privacy.



Συλλογή και χρήση προσωπικών δεδομένων



Το Cero.gr συλλέγει προσωπικά δεδομένα όταν ο επισκέπτης/χρήστης εγγράφεται στις υπηρεσίες του.
Κατά την εγγραφή του επισκέπτη/χρήστη στο Cero.gr οι ζητούμενες πληροφορίες είναι οι εξής : Όνομα, Επίθετο, Χώρα, Γεωγραφικό Διαμέρισμα, Ημερομηνία Γέννησης, Φύλο, Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail). Το Cero.gr χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών/χρηστών για τους εξής λόγους :


Tην ενημερωτική υποστήριξη των πελατών/χρηστών του και την επιλογή του περιεχομένου που τους προσφέρει, ούτως ώστε να είναι συναφές με τις γενικές τους προτιμήσεις την ικανοποίηση των εκάστοτε απαιτήσεων των πελατών/χρηστών του σχετικά με τις υπηρεσίες που διατίθενται από και μέσω του Cero.gr την ενημέρωση τους σχετικά με νέα έργα της εταιρίας.

 

Δικαιώματα πρόσβασης, διόρθωσης, και διαγραφής προσωπικών δεδομένων


Οι χρήστες έχουν ανά πάσα στιγμή την δυνατότητα πρόσβασης και διόρθωσης-μετατροπής των προσωπικών δεδομένων τους, τα οποία οι ίδιοι έχουν καταχωρήσει κατά την εγγραφή τους στην ιστοσελίδα μέσω της πρόσβασης στον λογαριασμό τους (account).

Σε κάθε περίπτωση θα θέλαμε να κάνουμε σαφές πως το Cero.gr δεν μπορεί να ελέγξει ή να αποθηκεύσει τους προσωπικούς σας κωδικούς.

Περαιτέρω, οι χρήστες που επιθυμούν να διαγραφούν από μέλη της ιστοσελίδας, δύναται να ζητήσουν οποιαδήποτε στιγμή και την διαγραφή των προσωπικών τους δεδομένων από αυτή επικοινωνώντας με τον διαχειριστή της ιστοσελίδας (support@cero.gr) και παρέχοντας τις πληροφορίες που θα τους ζητηθούν.



Δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων



Το Cero.gr δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή καθοιονδήποτε τρόπο δημοσίευση ή/και κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών/χρηστών του Cero.gr σε κανένα τρίτο φορέα. Το Cero.gr μπορεί να διοχετεύσει προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών/χρηστών του σε τρίτα νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα μόνο εάν:

Έχει τη ρητή συγκατάθεση των επισκεπτών/χρηστών για τη διοχέτευση προσωπικών δεδομένων. Η διοχέτευση των προσωπικών δεδομένων προς νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με το Cero.gr καθίσταται αναγκαία για την υλοποίηση των επιθυμιών ή/και παραγγελιών των χρηστών. Τα νομικά και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με το Cero.gr έχουν το δικαίωμα να επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες του Cero.gr καταθέτουν σε αυτό μόνο στο βαθμό που είναι απόλυτα αναγκαίος για την παροχή υποστήριξης προς το Cero.gr. Επιτάσσεται λόγω συμμόρφωσης με τις σχετικές διατάξεις του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές. Σε κάθε περίπτωση το φυσικό κατάστημα και ο ιστότοπος Cero.gr  είναι πλήρως εναρμονισμένοι με βάση τις διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων (άρθρο 11 ν. 2472/1997).

 

Ενάρμοστη και Ηθική Χρήση

 

Ο χρήστης του δικτυακού τόπου δεσμεύεται ότι δε θα χρησιμοποιήσει ποτέ και σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα, όλο ή μέρος αυτού, για να αποστείλει e-mail, ή να δημοσιεύσει, ή με κάποιον άλλο τρόπο να δημοσιοποιήσει περιεχόμενο το οποίο είναι συκοφαντικό, βλαβερό, ανήθικο, χυδαίο, άσεμνο, προσβλητικό, απειλητικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου κατά οποιονδήποτε τρόπο, ή εκφράζει φυλετικές, ρατσιστικές ή εθνικές διακρίσεις, ή δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανηλίκους. Επίσης δεσμεύεται να μη χρησιμοποιήσει είτε για προσωπική χρήση είτε για χρήση άλλου/άλλων εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακά και εμπιστευτικά δεδομένα, εμπορικά σήματα, πνευματικά δικαιώματα και ευρεσιτεχνίες τρίτων, καθώς και πως δε θα χρησιμοποιήσει ηθελημένα ή άθελα του το ιστότοπο www.cero.gr με κακόβουλο σκοπό για τη μετάδοσης ιούς λογισμικών, κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που μπορεί να διακόψουν ή να βλάψουν τη λειτουργία του ιστότοπου ή να προκαλέσουν φθορές ή να παρενοχλήσουν τρίτους.



Επιλεξιμότητα Χρήσης Ιστοσελίδας-Προστασία Ανηλίκων


Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα δεν είναι σχεδιασμένη να απευθύνεται σε ανήλικους. Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα της ιστοσελίδας προορίζονται μόνο για ενήλικες άνω των δεκαοχτώ (18) ετών. Συνεπώς, οι ενήλικες υποχρεούνται εκ του νόμου να προστατεύσουν ανήλικους χρήστες του διαδικτύου που μπορεί να έχουν πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας. To Cero.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση της παρούσης ιστοσελίδας από ανήλικους και την συνεπακόλουθη αγορά από αυτούς προϊόντων που είναι σε διάθεση σε αυτήν.

 

 

Πνευματική Ιδιοκτησία & Σήματα

 

Οι εικόνες, σήματα, γραφικά, κείμενα, σχέδια, κώδικες, αρχεία που εμφανίζονται στις σελίδες του δικτυακού τόπου www.cero.gr αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία και κατατεθειμένα σήματα του Cero.gr, των συνεργατών αυτού και τρίτων και προστατεύονται από τις διατάξεις του εγχώριου και κοινοτικού δικαίου και από διεθνής συμβάσεις σχετικά με τη βιομηχανική, πνευματική ιδιοκτησία και τον αθέμιτο ανταγωνισμό και σε κάθε περίπτωση δεν μπορούν εν μέρει ή εν όλω να πουληθούν, αναδιανεμηθούν ηλεκτρονικά ή έντυπα ή με όποιον άλλο τρόπο, αντιγραφούν, τροποποιηθούν, αναπαραχθούν.



Αγορά Προϊόντων

Δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην απλουστευμένη, γρήγορη και ποιοτική διαδικασία αγοράς προϊόντων μέσω του δικτυακού τόπου Cero.gr έχουμε ορίσει δύο τρόπους ολοκλήρωσης των αγορών σας. Ο επισκέπτης-χρήστης έχει τη δυνατότητα να αγοράσει υπηρεσίες και προϊόντα προς πώληση είτε:



Α) Με τη δημιουργία λογαριασμού χρήστη

Β) Μέσω της διαδικασίας «γρήγορης αγοράς» (quick checkout).



Α) Ολοκληρώνοντας τη διαδικασία αγοράς μέσω της διαδικασίας δημιουργίας λογαριασμού μέλους, έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε τη κατάσταση των παραγγελιών σας, να παρακολουθείτε τον αριθμό φορτωτικής (tracking number), να λαμβάνεται ειδικές προσφορές και εκπτώσεις, να παρακολουθείτε το ιστορικό των αγορών σας, να αποθηκεύετε τα προσωπικά σας στοιχεία έτσι ώστε η διαδικασία ολοκλήρωσης των επόμενων παραγγελιών σας να είναι απλούστερη και ταχύτερη.



Β) Ολοκληρώνοντας τη διαδικασία αγοράς μέσω της διαδικασίας «γρήγορης αγοράς» μπορείτε απλά και γρήγορα να εισάγετε το ονοματεπώνυμό σας, διεύθυνση παράδοσης, email και τηλέφωνο επικοινωνίας.



Όποια μέθοδο και αν επιλέξετε, πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα επιλέξετε μέθοδο αποστολής ή παραλαβή από κατάστημα (δείτε ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ), καθώς και τρόπο πληρωμής (δείτε ΠΛΗΡΩΜΗ). Κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας θα ενημερωθείτε για το τελικό τίμημα όπως αυτό θα προκύψει από το κόστος των προϊόντων, τις όποιες πιθανές εκπτώσεις και το κόστος μεταφορικών.

Εν συνεχεία και αφού ενημερωθείτε από το σύστημα πως η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί επιτυχώς, θα λάβετε εντός 24 ωρών ενημερωτικό email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε ορίσει που θα σας επιβεβαιώνει την αποδοχή της παραγγελίας. Δεσμευόμαστε για την ταχύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτησή σας καθώς και για την ορθή ενημέρωση των διαθέσιμων αποθεμάτων προς πώληση. Για λόγους όμως τυπογραφικούς, ακούσιου λάθους ή ανωτέρας βίας το επιβεβαιωτικό email που θα αποστέλλεται θα αποτελεί την τελική επιβεβαίωση της παραγγελίας. Στην περίπτωση που προκύψει ακύρωση ή μη αποδοχή της παραγγελίας από την πλευρά μας τότε το τελικό ποσό που πιθανόν καταβλήθηκε (αναλόγως τον τρόπο πληρωμής που επιλέξατε) θα επιστρέφεται ακέραιο.

To Cero.gr για το σκοπό της καλύτερης ενημέρωσής σας σχετικά με την εξέλιξη της αποστολής και παράδοσης των αγορών σας θα σας στείλει μια σειρά από emails που θα σας ενημερώνουν για τη συλλογή, αποστολή και παράδοση της παραγγελίας.

Όλες οι τιμές που εμφανίζονται σε οποιοδήποτε σημείο του ιστότοπου Cero.gr και αφορούν τιμές προϊόντων, υπηρεσιών ή μεταφορικών κοστών είναι τελικές και συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

 

Cookies

 

To Cero.gr μπορεί να χρησιμοποιεί αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα «cookies» για την αναγνώριση του επισκέπτη/χρήστη ορισμένων υπηρεσιών και σελίδων του δικτυακού τόπου (π.χ. newsletters, καλάθι αγορών, wishlist κλπ). Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε επισκέπτη/χρήστη και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του. Αυτά ανάλογα με τη διάρκειά τους χωρίζονται σε προσωρινά «session cookies» και έμμονα «persistent cookies».

 

Τα session cookies χρησιμοποιούνται για:

1. Αυτόματη αναγνώριση σας ως εγγεγραμμένου χρήστη μετά τη σύνδεσή σας (login) ή/και για την περιήγηση σε ασφαλείς ιστοσελίδες.

2. Για τη λειτουργία του ηλεκτρονικού καλαθιού και wishlist και την αυτόματη αναγνώριση του χρήστη κατά την εκτέλεση αγορών.

3. Για την ηλεκτρονική αναγνώριση των χρηστών που είναι ήδη συνδεδεμένοι σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Τα persistent cookies χρησιμοποιούνται για:

1. Τη διευκόλυνση και βελτιστοποίηση της χρήσης των προσφερόμενων υπηρεσιών και κατανάλωσης/χρήσης των προϊόντων/υπηρεσιών προς πώληση.

2. Για στατιστικούς λόγους και προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές οι οποίες είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς ή για λόγους marketing.

3. Για εμφάνιση περιεχομένου αντίστοιχου με τις επιλογές και τα ενδιαφέροντά σας.

 

Τα δεδομένα που συλλέγονται από τη χρήση των cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά με τη μορφή ανώνυμων στατιστικών δεδομένων και δε φέρουν οποιαδήποτε άμεση σύνδεση με το πρόσωπό σας. Ο επισκέπτης/χρήστης του δικτυακού τόπου μπορεί να ρυθμίσει τον διακομιστή του κατά τέτοιο τρόπο ώστε είτε να τον προειδοποιεί για τη χρήση των cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες του Cero.gr είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies σε καμία περίπτωση. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης/χρήστης των συγκεκριμένων υπηρεσιών και σελίδων δεν επιθυμεί την χρήση cookies για την αναγνώριση του δεν μπορεί να έχει περαιτέρω πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

BRANDS