ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

(00) 30 25520-29693

Δεν υπαρχουν προιοντα στο καλαθι.

Μερικό Σύνολο: 0,00 €

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

 

Αποστολές πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα εντός μία με δύο εργάσιμων ημερών.

 

Δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες εντός Ελλάδας άνω των 75€.

 

Για παραγγελίες κάτω των 75€ τα μεταφορικά κοστίζουν 3€.

Για παραγγελίες προς την Κύπρο τα μεταφορικά κοστίζουν 8€*.

Για παραγγελίες με παράδοση Σαββάτου κοστίζουν +3€.

 

  *(Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται σε 5 με 8 εργάσιμες ημέρες).

**(Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια των εργασίμων ημερών).

***(Πρόσθετα έξοδα αποστολής μπορεί να προκύψουν σε ορισμένες περιπτώσεις, λόγω του μεγέθους της παραγγελίας χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση και έγκριση του πελάτη).

 

ΑΛΛΑΓΕΣ

 

Μπορείτε να κάνετε αλλαγή οποιοδήποτε προϊόν εντός 14 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος, για να γίνει δεκτή η επιστροφή πρέπει πρώτα να μας ειδοποιήσετε στο e-mail: sales@cero.gr ή στο παρακάτω τηλέφωνο: 25520-29693.

Οι αλλαγές γίνονται δεκτές σε περίπτωση:  αντικατάσταση με το ίδιο ή άλλο προϊόν, ελαττωματικού προϊόντος και ύστερα από έλεγχο που πραγματοποιείται στο προϊόν. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, να φέρουν όλα τα καρτελάκια του κατασκευαστή, την συσκευασία του κουτιού αχρησιμοποίητη καθώς και όλα τα παρελκόμενα αξεσουάρ όπου αυτά προσφέρονται, π.χ. επιπλέον κορδόνια. Σε περίπτωση επιστροφής παπουτσιών, δεν επιτρέπεται η επικόλληση ετικετών και ταινιών συσκευασίας επάνω στο κουτί συσκευασίας. Αν τα επιστρεφόμενα κουτιά των προϊόντων έχουν υποστεί ζημία, η επιστροφή δεν γίνεται δεκτή. Τα ολόσωμα μαγιό και το κάτω μέρος των μπικίνι θα πρέπει να δοκιμάζονται επάνω από το εσώρουχο, χωρίς να αφαιρείται η προστατευτική αυτοκόλλητη ταινία. Για λόγους προστασίας της υγιεινής, αν αυτή η ταινία έχει αφαιρεθεί ή αν τα είδη έχουν λερωθεί η επιστροφή τους ΔΕΝ θα γίνει δεκτή. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί η χρήση των προϊόντων αυτά θα αποστέλονται ξανά στον πελάτη.

Απαραίτητο συνοδευτικό επίσης είναι η απόδειξη αγοράς.

 

Τα έξοδα της επιστροφής και της ενδεχόμενης επαναλληπτικής αποστολής θα είναι σε δική σας χρέωση (6€).

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

 

Μπορείτε να επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν εντός 14 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος, για να γίνει δεκτή η επιστροφή πρέπει πρώτα να μας ειδοποιήσετε στο e-mail: sales@cero.gr , στο παρακάτω τηλέφωνο: 25520-29693 ή στην Φόρμα επιστροφής προϊόντων.

 

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές ύστερα από έλεγχο που πραγματοποιείται στο προϊόν. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, να φέρουν όλα τα καρτελάκια του κατασκευαστή, την συσκευασία του κουτιού αχρησιμοποίητη καθώς και όλα τα παρελκόμενα αξεσουάρ όπου αυτά προσφέρονται, π.χ. επιπλέον κορδόνια. Σε περίπτωση επιστροφής παπουτσιών, δεν επιτρέπεται η επικόλληση ετικετών και ταινιών συσκευασίας επάνω στο κουτί συσκευασίας. Αν τα επιστρεφόμενα κουτιά των προϊόντων έχουν υποστεί ζημία, η επιστροφή δεν γίνεται δεκτή. Τα εσώρουχα, ολόσωμα μαγιό και το κάτω μέρος των μπικίνι θα πρέπει να δοκιμάζονται επάνω από το εσώρουχο, χωρίς να αφαιρείται η προστατευτική αυτοκόλλητη ταινία. Για λόγους προστασίας της υγιεινής, αν αυτή η ταινία έχει αφαιρεθεί ή αν τα είδη έχουν λερωθεί η επιστροφή τους ΔΕΝ θα γίνει δεκτή. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί η χρήση των προϊόντων αυτά θα αποστέλονται ξανά στον πελάτη.

 

Απαραίτητο συνοδευτικό επίσης είναι η απόδειξη αγοράς.

 

Επιστροφή χρημάτων γίνετε εντός 14 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.  Δεν επιστρέφετε το όποιο κόστος μεταφοράς έχει δοθεί για την παράδοση του προϊόντος στον πελάτη. Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται μέσω κατάθεσης σε προσωπικό σας τραπεζικό λογαριασμό ή με όποιον τρόπο πληρωμής είχατε επιλέξει (Πιστωτική Κάρτα, Paypal). Σε περίπτωση που προκύψει επιστροφή χρημάτων χωρίς να είναι ελαττωματικό το προϊόν, τότε τα έξοδα επιστροφής είναι σε δικής σας χρέωση (6€). Οι αλλαγές επεξεργάζονται αφού παραλάβουμε το προϊόν μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες.

Σε περίπτωση μεταφοράς χρημάτων από άλλη τράπεζα, επιβαρύνεστε με τα έξοδα μεταφοράς του συστήματος ΔΙΑΣ.

 

Τα εκπτωτικά προϊόντα δεν επιστρέφονται ούτε αλλάζονται.

  

Για οποιεσδήποτε πρόσθετες πληροφορίες να απευθύνθείτε στο: (0030) 25520-29693 ή στο: sales@cero.gr

BRANDS